Kilóg a sorból? De nem nálunk…

Érezte már Ön is, hogy kilóg a sorból? Hogy nem tud megfelelni maradéktalanul környezete elvárásainak? Nincs egyedül: ezt mindannyian átéltük, átéljük.

Mai világunk egyik legerősebb elvárása felénk: Állj be a sorba, ne akarj különbözni, nem vagy különb a többinél!Az árral szemben úszni sokkal nehezebb, mint sodródni, főleg akkor ha a másként gondolkodót környezete nehezteléssel, és rosszalással veszi körül.Közösségünkben fontos érték: az ember, akit Isten egyedinek, különlegesnek teremtett. Nem a véletlen, vagy pusztán szüleink akarata folytán jöttünk a világra. Valaki megtervezett, megformált minket, olyannak amilyenek vagyunk:egyedinek. S az egyedi mindig értékesebb mint a tömegtermék, ezért Isten szeretettel gondol ránk.

Törekvésünk, hogy nálunk ne lehessen kilógni a sorból, ezért igyekszünk kerülni ezeket. Már csak azért sem, mert ahol már sor van, ott valaki mindig ki fog lógni… Viszont Isten szeretete, az újrakezdés, a  változtatás lehetősége, minden ember számára elérhető, megtapasztalható, függetlenül attól amit a múltja rejt.

 

Bajai Pünkösdi Gyülekezet- Hitről, kicsit másként…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.